Две контроли в рамките на един ден ще могат да

...
Две контроли в рамките на един ден ще могат да
Коментари Харесай

Две контроли на Ботев за ден в Коматево

Две контроли в границите на един ден ще могат да гледат почитателите на Ботев на следващия ден в Коматево. Спарингът на представителния отбор с Царско село е от 14:00 часа на централния терен. Срещата ще е със свободен вход за фенове със зелен документ. Веднага след края на мача, дубълът на " канарчетата " ще изиграе първата си контрола от зимната подготовка. В нея " жълто-черните " ще срещнат Гигант (Съединение).

Феновете на Ботев пък се похвалиха, че досега са събрали над 4000 лв. в акцията за хореография в градското дерби против Локомотив. Двубоят е на 5 март в Коматево, а самодейността ще продължи до седмицата на дуела. " Уважаеми ботевисти, акцията за набиране на средства за хореографията на дербито на Пловдив на 05.03.22г. продължава с цялостна мощ.

До момента облагата от всички тениски възлиза на 4052 лева, като в тази сума влизат и спомагателните дарения в профилираните кутии в двата магазина.

Припомняме, че с цел да подпомогнете акцията може да си закупите юбилейна тениска, отдадена на 110 годишнината на Ботев Пловдив. Цената на тениската е 20лв, като може да се сдобиете с нея във почитател магазина на ул. Нестор Иванов 1 и в клубния магазин въз основата. Утре (29.01), особено за контролата с Царско село, ще бъде доставена нова партида тениски във всички размери за дребни и огромни ботевисти ", написаха жълто-черните почитатели на страницата си.
Свързани вести Коледа късно за пловдивските Ботев и Марица Екстаран на Ботев носи триумф на отбора си в Португалия Престижно 2:2 на Ботев със Зенит след 2 дузпи за "жълто-черните "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР