Две коли с румънски номера минаха като на парад през

...
Две коли с румънски номера минаха като на парад през
Коментари Харесай

Пак румънска вакханалия в Морската градина на Варна

Две коли с румънски номера минаха като на церемониал през централни пешеходни алеи във Варна без никой да ги спре. За това описа безсънен жител, станал очевидец на случката. „ Колите бяха две, само че съумях да снима единствено едната. От номера е видно, че става дума за румънски туристи. Първо минаха в едната посока и откакто не са намерили от кое място да минат, се върнаха. Това описа Пламен Минков пред vihrogon.bg.



Само в БЛИЦ: Трагедията е неописуема - убитото от румънец детенце във Варна било... (СНИМКИ)

Може би е да припомняме, че най-драматичния пътен случай във Варна стана напълно скоро, тъкмо с румънска кола и тъкмо в Морската градина на Варна. При него почина 5-годишно дете, прегазено от Адриан Крецу, който в следствие беше освободен от ареста под гаранция.



Случаят провокира митинги и следващо искане за прекъсване напълно на достъпа на коли до парка. От Община Варна не започнаха нищо ново с цел да усилят сигурността на разхождащите се в парка. Нещо повече – очевидно всички досегашни ограничения като контролно-пропусквателен пункт на входа на Морската градина, екипи от служители на реда с коли, мотори и колела, особено командировани в България чиновници на реда от Румъния и така нататък, не дават никакъв резултат.

Колите не престават да си минават напред назад… Вече е безсмислено и да питаме най-страшния въпрос: Трябва ли да загине някой с цел да има някаква смяна? Уви, отговорът е явен. Едно към този момент дете почина, смяна няма!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР