Две коли катастрофираха във Врачанско, младеж и 47-годишна жена пострадаха,

...
Две коли катастрофираха във Врачанско, младеж и 47-годишна жена пострадаха,
Коментари Харесай

Младеж и 47-годишна жена пострадаха, след като две коли се натресоха във Врачанско

Две коли катастрофираха във Врачанско, юноша и 47-годишна жена пострадаха, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Пътният случай е станал през вчерашния ден, малко преди 19 часа. Лек автомобил „ Фиат Браво”, с лидер 19-годишният Д. Н. от Малорад, пътувал от Бяла Слатина за Борован, когато на кръстовището за село Соколаре се блъснал с „ Фолксваген Голф”. Зад кормилото му бил неправоспособният Е. Т. на 36 години от Тлачене.
При удара са ранени пътничката от „ Голф”-а – 47-годишната С. А. и пасажерът от „ Фиат”-а – Б. М. на 27 години. Жената е прегледана в незабавното в Бяла Слатинна и е освободена за домашно лекуване с болки в коремната област. Мъжът от „ Браво”-то също е обслужен в незабавното поделение и е освободен с охлузни рани по дясна ръка и десен крайник, като няма заплаха за живота и на двамата.
Водачите на возилата са тествани за алкохол с дрегер, който е отчел негативни резултати. Щетите по колите са на стойност за към 2 000 лв., а отвън колите е повреден пътен знак.
Причината, довела до злополуката, е неправилна маневра при завой наляво от страна на лидера на „ Голф”-а – Евгени Тошков.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР