Две катастрофи са затапили движението в Ришкия проход.Първо около 13:40

...
Две катастрофи са затапили движението в Ришкия проход.Първо около 13:40
Коментари Харесай

Две катастрофи блокираха Ришкия проход! Има пострадали ВИДЕО

Две произшествия са затапили придвижването в Ришкия проход.

Първо към 13:40 ч. цистерна се е преобърнала в сектора сред селата Подвис и Прилеп. Трасето бе блокирано заради приключване на газ. Шофьорът е 55-годишният Росен Ф. от Варна. Мъжът е в схващане, с рана на главата в региона на тила. Той е прегледан от медицински екип. Взета му е кръв за химичен разбор.

Впоследствие е станал втори случай по-късно - по-нагоре в прохода.

„ Ришкият проход в частта от Бургаска област е затворен поради двете произшествия. Ние пътувахме от Шумен в посока Карнобат, само че в региона на село Камчия ни отбиха към село Вресово. Не знаем какво се е случило – нито какъв брой са колите, нито дали има ранени или жертви, натам пътуват пожарна и кола за спешна помощ “, изясни водач, представен от Флагман.бг.

Според първични данни водач е самокатастрофирал. Той се е блъснал в крайпътно оборудване при завой и сега е затиснат в колата. По първични данни не е тежко потърпевш.

В момента в района вали дъжд и пътните насилки са мокри и хлъзгави. Живущите от околните обитаеми места се оплакват, че злополуките в Ришкия проход са нещо всекидневно при всяко утежняване на времето.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР