Две катастрофи с камиони и автобус, при които има двама

...
Две катастрофи с камиони и автобус, при които има двама
Коментари Харесай

Две тежки катастрофи затвориха международния булевард в Русе, в посока „Дунав мост”

Две произшествия с камиони и рейс, при които има двама потърпевши мъже, затвориха интернационалния бул. " България " в Русе, в посока граничния контролно-пропускателен пункт " Дунав мост ".

Това заяви пред Българска телеграфна агенция районният представител на Министерство на вътрешните работи в Русе Даниела Малчева.

Сигнал за първия случай е получен към 2:30 часа тази нощ. В спрели поради повреда два камиона с цистерни, с украинска регистрация се удря бус с платформа, пренасящ коли. При случая е потърпевш 21-годишният водач на буса. Той е с политравма и е отведен с екип на Спешна помощ в болница.

На място са изпратени два профилирани автомобила на " Пътна помощ ", на които да бъдат претрупани колите.

Сигнал за втората злополука е постъпил в полицията към 5:45 часа тази заран. В региона на първия случай рейс с турска регистрация се блъска в тежкотоварен камион, който през това време заобикалял произшествието. При случая е потърпевш 35-годишен мъж от " Пътна помощ ". Той е с фрактура и политравма, като е отведен с екип на Спешна помощ в болница.

На мястото на случаите се прави оглед от екипи на полицията. Движението по булеварда в посока " Дунав мост " е спряно. За леките коли има обходен маршрут през село Николово.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР