Две катастрофи с автобуси на една и съща фирма станаха

...
Две катастрофи с автобуси на една и съща фирма станаха
Коментари Харесай

Две катастрофи с автобуси на една и съща фирма станаха за ден в Пловдив

Две произшествия с рейсове на една и съща компания станаха през днешния ден в Пловдив. Първият случай е рано сутринта на основно кръстовище в центъра на града, като при конфликта беше счупена светофарна уредба. Другата злополука затрудни за дълго придвижването по Коматевско шосе. Няма жертви, потърпевша е единствено една жена, предизвикала втория случай.

Пловдив

Автобусът от градския превоз евентуално е минал с несъобразена скорост около огромен хотел в центъра и е блъснал микробус паркиран начело.
Радослав Бозуков, притежател на хотел: Шофьорът твърди, че е изгубил надзор, само че те постоянно по този начин настояват водачите. Според мен е карал с много висока скорост, с цел да може да залитне, да влезе чак тук и да влезе пет метра във вътрешността. Хубаво е, че е блъснал буса. Може би е щял да влезе още по-навътре.
След буса, автобусът се удря и в близкия светофар, чийто ремонт в този момент ще отнеме най-малко три дни. Автобусът от линия 4 въобще не се е движил по маршрута си, а от фирмата-превозвач още ревизират за какво е минал оттова.

Другата злополука става още веднъж с автобус на същата компания, единствено че обслужващ междуградската линия Пловдив -Храбрино.

По обед край базата на футболен клуб „ Ботев “ лек автомобил ненадейно и без причина навлязъл в насрещното платно и се блъснал челно в автобус, който за благополучие се движел доста постепенно. Пътниците в него са невредими, потърпевша е единствено 62-годишната жена, карала леката кола и е откарана за обзор в болница.
Симо, водач на рейса: Както карам и тая жена колежката потегли против мене и нямаше по какъв начин да избегна, аз дръпнах малко наляво обаче с дясната страна на рейса ударих. Оле боже, вика, какво направих, улисах се, вика, и това е. Тръгнах против теб.
И при двете произшествия тестванията за алкохол и опиати на водачите са били негативни.
 Катастрофа с рейс на градския превоз в Пловдив, няма потърпевши Катастрофа с рейс на градския превоз в Пловдив, няма потърпевши
Катастрофа с рейс на градския превоз в Пловдив. Инцидентът стана рано тази заран на едно от основните кръстовища в центъра на града. Няма жертв...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР