Две каруци, моторен трион и дърва за огрев задържаха през

...
Две каруци, моторен трион и дърва за огрев задържаха през
Коментари Харесай

Автомобил и моторен трион на нарушители конфискуваха горските във Варна

 Две каруци, моторен трион и дърва за огрев задържаха през миналата седмица при инспекция горските от ДГС-Цонево. На бракониерите са формирани четири акта. С един констативен протокол се снабдиха извършители, които са добивали нелегално дърва в горите на ДГС-Варна. Конфискувани са автомобила и моторния трион, с който са работели. Два акта по Закона за горите съставили чиновници на ДЛС-Шерба, които са задържали при инспекция четири пространствени кубически метра дърва за огрев.

Десет акта са разписали на бракониери горските в ДЛС-Тервел, като са иззети и пет кубика дърва за огрев. Пет акта са съставили и чиновници на ДГС-Генерал Тошево.

С два акта са се сдобили и противозаконни секачи в ДЛС-Паламара. След инспекцията и откритите нарушавания е иззета каруцата им, както и натоварените в нея дърва. Един акт и един констативен протокол са получили и поданици на Смядово, които са правили нерегламентирани действия в държавните горски територии.

969 са инспекциите на територията на СИДП за интервала от 30.11.2020г. до 07.12.2020г. Задържани са близо 20 пространствени кубически метра дърва за огрев, два автомобила, три каруци и два моторни триона. За разнообразни нарушавания по Закона за горите са формирани 28 акта и 4 констативни протокола.

 

 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР