Две кабелни телевизии разпространяват програми на територията на почти цяла

...
Две кабелни телевизии разпространяват програми на територията на почти цяла
Коментари Харесай

Лъсна Подлата Схема На Кабелните Оператори! Крадат Се Милиони!

" Две кабелни малките екрани популяризират стратегии на територията на съвсем цяла Югозападна България. Водещо закононарушение е данъчното. Двете компании са с център Благоевград. Техническата експертиза ще ни даде отговор осъществено ли е в действителност закононарушение ", добави тя.

" Оперативната информация през вчерашния ден освен беше доказана, само че и събрахме извънреден размер от доказателства – техника и други устройства, които разрешават разпространяването на авторските наличия, без единодушието на носителите на авторските права. Установено е и нарушаване на данъчното законодателство.

Всичко това ще се проучва, с цел да се преформулират идващите обвинявания ", сподели Арнаудова. " На този стадий се удостоверява, само че може и да се усили размерът на нанесените вреди. Стойността им към този четвъртък е 10 524 000 млн. лв. ", съобщи говорителката на прокуратурата.

" Във вчерашния ден беше открито, че на територията на страната, са популяризирани 60 тв стратегии - задгранични и български, без позволение и единодушие на носителите на авторските права. Това закононарушение, както и да се регистрира неговата социална заплаха, е задоволително съществено. България беше попаднала в един интервал от време в отрицателен лист за това, че е страна, която неглижира похищенията върху интелектуалната благосъстоятелност ", добави тя.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР