Две жени в Калифорния са родили взаимно бебета си след

...
Две жени в Калифорния са родили взаимно бебета си след
Коментари Харесай

Как две жени родиха взаимно бебетата си след грешка при инвитро оплождане

Две дами в Калифорния са родили взаимно бебета си след комплициране в клиника за инвитро оплождане, написа " ". Сега двойките възнамерят да съдят клиника, откакто в продължение на месеци са отглеждали девойки, които не са били техни, а към днешна дата бебетата към този момент са разменени и са при биологичните им родители.

Дафна Кардинале споделя, че със брачният партньор й Александър незабавно са заподозряли, че момиченцето, което се е родило в края на 2019 година, не е тяхното - поради по-тъмния загар на кожата. Двамата разсеяли подозренията си, тъй като се влюбили в бебето и се доверили на инвитро процеса на оплождане, както и на лекарите си, споделя Дафна. Научавайки месеци по-късно, че е била бременна с бебе от друга двойка и че друга жена е износила нейното дете, Кардинале споделя, че се е почувствала мощно травмирана.

" Бях обзета от възприятие на боязън, изменничество и яд, бях с разрушено сърце ", споделя тя по време на конференция със брачна половинка си, на която оповестяват за правосъдния развой, който са завели в Лос Анджелис.

" Бях лишена от опцията да износя личното си дете. Никога нямах опцията да се свържа с нея по време на бременността, да усетя по какъв начин рита в корема ми ", споделя майката.

Жалбата на Кардинале упреква основания в Лос Анджелис Калифорнийски център за репродуктивно здраве (CCRH) и неговия притежател доктор Елиран Мор в здравна корист, нарушение на контракта, немарливост и машинация. Тя упорства за правосъден развой и погашение на нанесени вреди.

Другите двама родители, забъркани в хипотетичното комплициране, желаят да останат анонимни, само че също възнамеряват сходен правосъден развой през идващите дни - съгласно информация на юриста Адам Волф, който ще съставлява и четиримата родители.

От информация по делото излиза наяве, че от центъра по простъпка са вградили ембриона на другата двойка в утробата на Дафна и са трансферирал ембриона на Кардинале - основан от яйцеклетката на Дафна и спермата на Александър - в другата жена.

Бебетата - и двете девойки, са родени с една седмица разлика през септември 2019 година И двете двойки без да желаят са отглеждали неправилно дете в продължение на близо три месеца, преди ДНК тестванията да потвърдят, че ембрионите са били разменени.

Вижте по какъв начин продължава животът на фамилиите в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР