Две жени са загинали, а десетки са пострадали, след като

...
Две жени са загинали, а десетки са пострадали, след като
Коментари Харесай

Две жертви и десетки ранени, след като въжен мост се скъса над река в Сърбия

Две дами са починали, а десетки са потърпевши, откакто провесен въжен мост над река Западна Морава в сръбското село Овчар баня се скъса, заяви уеб сайтът на " Свободен щемпел ". Над двадесет души са паднали в реката, защото на моста е имало много туристи от Зворник, Босна и Херцеговина, уточняват сръбските медии.

След като са слезли от рейса, хората незабавно се втурнали към оборудването. Никой не ги е предизвестил за възбраната да не се претоварва моста - на него не е трябвало да има повече от двама-трима души, които да съблюдават отдалеченост, съобщи организация RINA.

Хората са евакуирани и на място е имало кола за спешна помощ.



Мостът, който се срути през днешния ден сутринта, е обичано място за пикник на мнозина от град Чачак. Учудващо е, че този уикенд през него са минали няколкостотин души, а е в доста неприятно положение, разясняват сръбските медии.

" Дъските са изгнили, всяка стъпка е рискована и вие носите своята отговорност. Без никакъв знак или предизвестие хората пресичат и едвам на половината път на този провесен мост виждат, че всяка последваща стъпка може да ги изложи на заплаха. Липсват части от пода, плетената тел в профил е скъсана. Състоянието на кабелите, които го държат, е доста подозрително ", споделя постоянният клиент на Овчар баня Милован Ресимич пред RINA.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР