Две жени са транспортирани в болницаДве деца на по годинка

...
Две жени са транспортирани в болницаДве деца на по годинка
Коментари Харесай

Две бебета са загинали в зверската катастрофа на пътя Плевен-Ловеч

Две дами са превозени в болница

Две деца на по годинка са починали в тежката, която стана този следобяд на пътя Плевен - Ловеч, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Инцидентът се е случил към 14:25 часа. Челно са се блъснали две леки коли в плевенска регистрация - „ Фолксфаген Голф “, ръководен от 60-годишен от плевенското и „ Опел “, с лидер 31-годишен. По първични данни, вследствие на удара са починали лидерът на „ Фолксваген “-а и едногодишно момченце, пасажер в автомобила. Ранена е 51-годишна, пътничка, която е настанена е за лекуване в Плевенска болница, осведомят от полицията.

От другия автомобил, участник в случая, са починали лидерът, както и спътниците му – 54-годишна и едногодишно момченце. В тежко здравословно положение в плевенската болница е настанена за лекуване 21-годишна, пътувала в „ Опел “-а.

На мястото на злополуката огледите не престават. Променена е организацията на придвижването. Сезирана е Оперативна програма – Плевен.

Временно придвижването по пътя Плевен – Ловеч в региона с. Брестовец бе лимитирано в двете направления. Трафикът бе пренасочен през обходен маршрут за всички МПС. Движението се контролира от пътна полиция.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР