Две жени са се блъснали на оживен булевард във Враца,

...
Две жени са се блъснали на оживен булевард във Враца,
Коментари Харесай

От последните минути! Млада майка с джип натресе ТТ на централен булевард във Враца, има ранен човек /снимки/

Две дами са се блъснали на многолюден бул. във Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews. При случая има потърпевш човек. 
Катастрофата е станала преди минути на централния бул. „ Демокрация “, на спирката на „ Космос “. Около 50-годишна шофьорка с „ Ауди “ ТТ се движела откъм пл. „ Македония “ /познат като „ Суми “/ в посока светофарите при кръстовището с ул. „ Екзарх Йосиф “. Изневиделица oт директната към Здравната каса излязъл джип „ Хонда “ с пловдивска регистрация. Возилото било карано от млада майка, която пътувала с детето си. По първична информация, тя не спряла на знак „ Стоп “ и блъснала другата кола. 
При удара е потърпевш към 55-годишен мъж, който се движел на предната дясна седалка на „ Ауди “-то. На местопроизшествието дойде лекарки екип на Спешния център, който го прегледа на място. Раненият е контактен, само че ще бъде откаран към болничното заведение за спомагателни прегледи и проучвания. 
Шофьорките и детето, което пътували в джипа, са се разминали невредими при удара. 
Нанесени са обаче съществени материални вреди и по двата автомобила. По-значителни са по спортното возило, което е с напълно смазана предна част от удара в джипа. 
По пътното платно има доста разпилени елементи. На мястото има екип на полицията, който документира случая. Движението е затруднено, само че чиновник на реда контролира трафика. 
В момента се вършат проби за алкохол и опиати на водачките. 
Повече детайлности по случая се чака да има в утрешния бюлетин на полицията. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР