Две жени са пострадали тежко при катастрофа, станала тази сутрин

...
Две жени са пострадали тежко при катастрофа, станала тази сутрин
Коментари Харесай

Челен удар на пътя: Майка и дъщеря са в тежко състояние

Две дами са потърпевши тежко при злополука, станала тази заран на пътя Плевен-Ловеч. 

Има двама потърпевши

Челно са се блъснали тир и лек автомобил. С заплаха за живота са пътничките в лекия автомобил - жена на 52 години и жена на 28 години. Те са в сериозно положение, изяснява ва БНР Марияна Цветкова, говорител ОД на Министерство на вътрешните работи в Плевен.

Участък от пътя Плевен-Ловеч ще бъде затворен, с цел да бъде изместен от мястото на случая тежкотоварният автомобил, прецизират още от полицията.

 Жълт код за високи температури в 15 области у нас България 1 мин. Жълт код за високи температури в 15 области у нас  Посрещни лятото с телевизия от А1 на специфична цена от 8,99 лева на месец Advertorial 2 мин. Посрещни лятото с телевизия от А1 на специфична цена от 8,99 лева на месец  100 точки на матурата след 7. клас: Колко труд стои зад триумфа? Тази събота и неделя 2 мин. 100 точки на матурата след 7. клас: Колко труд стои зад триумфа?  Джейхан Ибрямов от Движение за права и свободи: Възможно е държавно управление с втория мандат България 5 мин. Джейхан Ибрямов от Движение за права и свободи: Възможно е държавно управление с втория мандат  Джевдет Чакъров след края на срещата в Росенец: Връщане обратно няма (СНИМКИ и ВИДЕО) България 4 мин. Джевдет Чакъров след края на срещата в Росенец: Връщане обратно няма (СНИМКИ и ВИДЕО)  Икономистът Красен Станчев: България в еврозоната – не по-рано от две години Тази събота и неделя 3 мин. Икономистът Красен Станчев: България в еврозоната – не по-рано от две години  Тахикардията може да е сигнал за инфаркт Любопитно 7 мин. Тахикардията може да е сигнал за инфаркт  Жълт код за високи температури в 15 области у нас България 1 мин. Жълт код за високи температури в 15 области у нас  Посрещни лятото с телевизия от А1 на специфична цена от 8,99 лева на месец Advertorial 2 мин. Посрещни лятото с телевизия от А1 на специфична цена от 8,99 лева на месец  100 точки на матурата след 7. клас: Колко труд стои зад триумфа? Тази събота и неделя 2 мин. 100 точки на матурата след 7. клас: Колко труд стои зад триумфа?  Джейхан Ибрямов от Движение за права и свободи: Възможно е държавно управление с втория мандат България 5 мин. Джейхан Ибрямов от Движение за права и свободи: Възможно е държавно управление с втория мандат  Джевдет Чакъров след края на срещата в Росенец: Връщане обратно няма (СНИМКИ и ВИДЕО) България 4 мин. Джевдет Чакъров след края на срещата в Росенец: Връщане обратно няма (СНИМКИ и ВИДЕО)  Икономистът Красен Станчев: България в еврозоната – не по-рано от две години Тази събота и неделя 3 мин. Икономистът Красен Станчев: България в еврозоната – не по-рано от две години  Тахикардията може да е сигнал за инфаркт Любопитно 7 мин. Тахикардията може да е сигнал за инфаркт

Сигналът за злополуката е постъпил на тел 112 в 09:25 часа тази заран.

С лекия автомобил са пътували трима души. Двете дами, които са в тежко положение са майка и щерка. Извършва се животоспасяваща интервенция на дъщерята, изяснява още Мария Цветкова. 

Колата, в която са пътували, се удря в мантинела

От УМБАЛ „ Д-р Георги Странски “ в Плевен, където са превозени потърпевшите, оповестиха, че мъжът от лекия автомобил е прегледан от лекари, като е преценено, че положението му е положително и е освободен.

Все още няма изясненост, какви са аргументите за злополуката, показва още Марияна Цветкова.

От прокуратурата прецизират, че пробите за алкохол и опиати на двамата водачи са негативни. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР