Две жени са поискали да им бъде възстановена сумата за

...
Две жени са поискали да им бъде възстановена сумата за
Коментари Харесай

„Не е расизъм“: Клиенти искат парите си обратно след отказ да останат в хотел с 200 бежанци

Две дами са поискали да им бъде възобновена сумата за тридневния им престой в хотел в Обединеното кралство, откакто разбрали, че в него са настанени към 200 афганистански бежанци. Те настояват, че никога не са расистки, само че упорстват да им бъде възобновена сумата от 338 пауна или 779,42 лева, споделя изданието „ Бизнес Инсайдър “.

В момента в хотела са настанени към 200 афганистанци, които са били преместени след завладяването на Афганистан от талибаните през август. Отзивите в уеб страницата „ ТрипАдвайзор “ демонстрират, че от ден на ден посетители се оплаква от неконтролируемите деца на бежанци, на които им е разрешено да буйстват из хотела.

Двете дамите са се свързали с оператор на туристическата организация, с цел да се опитат да трансформират мястото на нощувката им, откакто прочели негативните мнения.

Едната от тях споделя, че терзанията им са свързани с сигурността и оставянето на персоналните им движимостите в стаите, защото прочели за обири и безчинстващи деца. Тя акцентира, че никога те не са расисти и осъзнава, че бежанците се намират в мъчно състояние.



Искането за възобновяване на сумата за престоя на дамите е било отхвърлено от туристическата компания, която разяснява, че те няма да получат нито стотинка назад, защото нямат право на анулация на резервацията, написа английското издание „ Сън “.

" Оценяваме, че нашите клиенти споделят с нас терзанията си и разбираме, че новинарските цикли в сложни времена могат да провокират нараснала угриженост и комплициране. Въпреки това, бъдете сигурни, че сме в непрекъснат контакт с хотела, който действа обикновено и от доста години посреща посетители. “ разяснява представителят на туристическата компания.

Настаняването на бежанци в хотела провокирало неодобрение и у локалните поданици, които разлепили към него брошури с антиимигрантски послания. Преди няколко дни в хотела е получен и сигнал за бомба.

Местният консултант Дейвид Чанс декларирал пред изданието „ Йорк Лайв “, че подправената бомба, листовките против бежанците и негативните мнения в „ ТрипАдвайзор “ са расово стимулиран метод да се подкопае това, което се прави с краткотрайното настаняване на афганистанци.
#mycountrytalks-embed { border-width: 0; margin-top: 1.5em; margin-bottom: 1.5em; }
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР