Две жени са били нападнати и ухапани от бездомни кучета

...
Две жени са били нападнати и ухапани от бездомни кучета
Коментари Харесай

Властите безсилни срещу агресивни бездомни кучета в Дупница

Две дами са били нападнати и ухапани от бездомни кучета в Дупница за последните няколко дни. Жертвите желаят управляващите да подхващат ограничения и да приберат в подслон нападателните животни, оповестява Нова тв.
Според пострадалите, може би става въпрос за едно и също животно.
Едната от потърпевшите е на 84 години и едвам се е избавила от нападението. Другата жена - Ангелина Пепелджийска, работи като инкасатор във ВиК и е с дълбока рана на крайници, с изключение на сериозната нерешителност.
Инкасаторката описа, че към този момент не е спокойна да работи и се тормози и от домашните кучета на мотив: " При осъществяване на служебните ми отговорности бях нападната в тил от едно куче. Физическата болежка се преодолява, психическият потрес е доста заплашителен. Бях нападната на обяд. На идващия ден същото куче атакува стара жена на същото място. Тя също е нахапана на обяд... Кучето ме ухапа по десния крайник. То е задоволително огромно, а раната е задоволително дълбока. Потърсих незабавно лекарска помощ. Имам проблеми с кръвоносните съдове. Шокът беше доста огромен, аз знам, че кръвта ми се разрежда. Ръцете ми бяха в кръв. Опитах се да спра кървенето. "
От община Дупница не застанаха пред камерата на малкия екран и обясниха, че за момента не могат да подхващат съответни ограничения, тъй като приютът за кучета в града е цялостен.
От Нова тв напомнят, че в същия квартал на града преди месец дете е било грубо нахапано, само че тогава кучето е било прибрано в подслон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР