Две жени пострадаха при катастрофа, съобщават от ОД на МВР-Плевен.

...
Две жени пострадаха при катастрофа, съобщават от ОД на МВР-Плевен.
Коментари Харесай

Две жени пострадаха при катастрофа край Плевен

Две дами пострадаха при злополука, оповестяват от ОД на МВР-Плевен.

На 7 януари 2019 година към 09.00 часа в полицията е получен сигнал за ПТП. На място неотложно са изпратени полицейски чиновници. Изяснено е, че на пътен сектор сред град Долни Дъбник – град Искър лекотоварен автомобил "Пежо-Боксер ", ръководен от 43-годишен от Русе, се е завъртял на пътя и е навлязъл странично в лентата за насрещно придвижване. Ударен е в дясната странична част от насрещно приближаващ лек автомобил "Фолксваген ", благосъстоятелност и ръководен от 28-годишна жена от град Койнаре. Вследствие на злополуката са потърпевши лидерката на Фолксвагена и нейната спътничка – 24-годишна, също от град Койнаре.

Транспортирани са в ЦСМП при УМБАЛ "Д-р Георги Странски " - Плевен, където е открито, че 28-годишната има фрактура на десен гален на крайници и е настанена за лекуване в "Клиника по ортопедия ", а пътничката е настанена в "Клиника по коремна хирургия " с пострадване и кръвоизлив в коремната празнина.

Алкотестовете на двамата водачи са негативни. Уведомен е дежурен прокурор при районна прокуратура - Плевен. Образувано е досъдебно произвеждане. Продължава работа проверяващ служител на реда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР