Две жени пострадаха при катастрофа, съобщават от областната дирекция на

...
Две жени пострадаха при катастрофа, съобщават от областната дирекция на
Коментари Харесай

Две жени пострадаха при катастрофа край Плевен

Две дами пострадаха при злополука, оповестяват от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен.
Вчера към 9 часа в полицията е получен сигнал за ПТП. На място неотложно са изпратени полицейски чиновници. Изяснено е, че на пътен сектор сред град Долни Дъбник – град Искър лекотоварен автомобил "Пежо-Боксер ", ръководен от 43-годишен от Русе, се е завъртял на пътя и е навлязъл странично в лентата за насрещно придвижване. Ударен е в дясната странична част от насрещно приближаващ лек автомобил "Фолксваген ", благосъстоятелност и ръководен от 28-годишна жена от град Койнаре. Вследствие на злополуката са потърпевши лидерката на "Фолксваген "-а и нейната спътничка – 24-годишна, също от град Койнаре.
Транспортирани са в ЦСМП при УМБАЛ "Д-р Георги Странски " - Плевен, където е открито, че 28-годишната има фрактура на десен гален на крайници и е настанена за лекуване в "Клиника по ортопедия ", а пътничката е настанена в "Клиника по коремна хирургия " с пострадване и кръвоизлив в коремната празнина.
Алкотестовете на двамата водачи са негативни. Уведомен е дежурен прокурор при районна прокуратура - Плевен. Образувано е досъдебно произвеждане. Продължава работа проверяващ служител на реда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР