Две жени обвиниха писателя Нийл Геймън в сексуално насилие. Две

...
Две жени обвиниха писателя Нийл Геймън в сексуално насилие. Две
Коментари Харесай

Две жени обвиниха писателя Нийл Геймън в сексуално насилие

Две дами упрекнаха писателя Нийл Геймън в полово принуждение. Две дами от Нова Зеландия упрекнаха английския публицист Нийл Геймън, създател на „ Американски богове “ (2001) и „ Звезден прахуляк “ (1998), в полово принуждение. Местната полиция проверява, заяви Tortoise Media.

Две дами упрекнаха писателя Нийл Геймън в полово принуждение

Една от жертвите, 21-годишно момиче, е наета от публицист, който тогава е на 62 години, като бавачка на детето му. Според нея Геймън я е изнасилил „ в границите на първите няколко часа от срещата с нея “. Тя призна, че след това е била в „ връзки по взаимно единодушие “ с писателя, само че добави, че след това той е направил „ груби и унизителни дейности от полов темперамент “ против нея. Друга жалбоподателка твърди, че е имала сантиментална връзка с писателя през 2005 година и е била подложена на сходно отношение, а в някои случаи не е давала единодушие за интимни взаимоотношения.

Самият Гейман сподели пред портала, че не е правил никакви дейности, за които сътрудниците му не са дали авансово единодушие. Той също по този начин твърди, че няма „ нищо нелегално “ в държанието му. Органите на реда в Нова Зеландия потвърдиха за Tortoise Media, че следствието на тези произшествия е в ход.

Пеевски: Движение за права и свободи ще бъде монолитно и с господин Доган ще бъдем дружно 04.07.24 13:15 Две дами упрекнаха писателя Нийл Геймън в полово принуждение 04.07.24 13:01 Едно от кулинарните съкровища на на Европа се създава в България 04.07.24 13:00 Намери мечтаната работа до минути с JObee 04.07.24 13:00 Зеленски не изключва опцията Путин да бъде поканен на последваща среща на върха за мир 04.07.24 12:46

Нийл Геймън (роден през 1960 г.) е английски публицист, експерт по фентъзи, комикси и детски книги. Носител на премиите „ Хюго “ и „ Небюла “ за достижения в региона на научната фантастика, той е почетен с орден „ Нюбъри “, който се присъжда за „ извънреден принос към американската детска литература “. Негови произведения са филмирани няколко пъти.

 

Източник: Tortoise Media /Превод: SafeNews

Още вести четете в: Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР