Две жени на 53 и 43-годишна възраст засега са в

...
Две жени на 53 и 43-годишна възраст засега са в
Коментари Харесай

Две жени все още са в неизвестност при взрива в цеха в Арсенал

Две дами на 53 и 43-годишна възраст към този момент са в неопределеност при гърмежа в цеха в цех " Арсенал ". Все още не са почнали избавителни мероприятия и почистване на отломките, защото съществува заплаха от второстепенен гърмеж.

В момента пътува група от профилиран отряд за битка с тероризма, които ще обезопасят периметъра и ще управляват интервенцията по почистване на останките и търсене на двете дами. Това съобщи пред медиите Тодор Деянов, апелативен прокурор на град Пловдив.

Не се знае дали дамите са живи или са умряли. Вследствие на гърмежа е изхвърлено тялото на 55-годишен мъж - един от тримата служащи в цеха. Цехът е тотално опустошен, сподели Деянов. Пострадала е и жена на 43 години, която се е намирала наоколо до цеха. Тя е с черепно-мозъчна контузия.

Инцидентът е станал към 11.06 часа през днешния ден. Сигналът на тел. 112 е подаде в 11.13 часа на тел. Образувано е неотложно досъдебно произвеждане, което се следи от окръжна прокуратура Стара Загора. Разпитан е шеф промяна на цеха.

Все още е не е ясно по какъв начин е станал гърмежа. Деянов сподели, че се дължи на нарушаване на софтуерните правила, свързани с сигурност на труда.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР