Две жени, които пътували със самолет до Нюкасъл, бяха видени

...
Две жени, които пътували със самолет до Нюкасъл, бяха видени
Коментари Харесай

Масова паника на летище - две жени се млатиха пред погледа на десетки

Две дами, които пътували със аероплан до Нюкасъл, бяха видени да се дърпат за косата и да се търкалят на пода, до момента в който се блъскаха пред шокираните пасажери, написа " Дейли мейл ". Скандални фрагменти от борбата демонстрират жена в зелена рокля, прегръщаща " пияна " дама, която носи жълта тениска.

След това се чува по какъв начин " пияната " жена, крещи, до момента в който краката й към този момент са във въздуха, тъй като другата жена я забива на пода.

По-рано, още в самолета, дамата с жълтата фланелка е почнала офанзива по време на полет на Ryanair. На видео се вижда по какъв начин двете си раздават тупаници през седалките.

Според 35-годишната Рейчъл Бърнс, дамата с жълта блуза е била много опиянена, само че очевидно на летището никой не е забелязал и е била позволена до полета. „ Когато стигнахме в зоната за събиране на багаж просто си взехме чантите и се отдалечихме. В този миг просто двете дами се награбиха и се тръшнаха на пода. Всичко продължи няколко минути, само че едната в действителност изглеждаше доста пияна. Беше безспорна неразбория, а гледката сигурно беше шокираща. Тогава си тръгнахме, трябваше просто да измъкнем децата си от там”








Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР