Две жени бяха убити, а петима други бяха ранени след

...
Две жени бяха убити, а петима други бяха ранени след
Коментари Харесай

Женомразец разстреля студентка и учителка във Флорида

Две дами бяха убити, а петима други бяха ранени откакто въоръжен мъж откри пукотевица по хора в клуб по йога в столицата на американския щат Флорида Талахаси, предадоха международните организации.

40-годишният Скот Байърли влязал в клуба, представяйки се за клиент, след което почнал да стреля без предизвестие. При опит да бъде арестуван от неколцина гости на клуба, той се самоубил.

Двете жертви са студентка и преподавателка в щатския университет на Флорида, където е учил и нападателят, който е служил и в армията. Две дами, ранени при стрелбата, остават в болница в устойчиво положение. Други две дами и мъж, ударен с револвер от нападателя, са били освободени от болничното заведение.

По-рано мъжът е бил упрекнат за тормоз на млади дами. Associated Press напомня, че през 2014 година нападателят наподобява е разгласил в портала Youtube серия от видеоклипове, в които подлага на критика метода на обличане и държание на хората с тъмна кожа. В тях той назовава " к*рви " дамите, които имат интимни връзки с афроамериканци. В различен запис той се оплаква от " настъпление " от Централна Америка, а в трети - от дамите, които съгласно него са го предиздвикали да стане женомразец.

Полицията в Талахаси води следствие по случая.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР