Две истории - една истина. Разказах ви ги преди изборите

...
Две истории - една истина. Разказах ви ги преди изборите
Коментари Харесай

Кметът на Стамболийски: Борисов остави над 6 милиона за 6 години

Две истории - една истина. Разказах ви ги преди изборите предишния юли. Спомняте ли си? Как един министър председател обикаляше България с една джипка! Да, обаче откъдето минеше по обитаемоте места, пари оставяше. Мина и около нашата община и много пари остави. Над 6 милиона лв. за 6 години. Ето я същинската история. Не единствено за община Стамболийски. Това написа кметът Георги Мараджиев.
Тази история си я спомнят доста, доста кметове и общини. Поне още две години ние, кметовете, ще строим площади, кина, детски градини, улици и пътища с помощта на тези средства, отпуснати от премиера Борисов. Без значение от политическата багра, без разделяне на общините. Скъпи другари, какво се случи за една година?!
Винаги съм желал три неща за община Стамболийски: Да е чисто, да е зелено и да е ярко! И го реализирах! И в този момент всичко се срутва. За дни, за часове. Ето, строим нов площад, ремонтираме читалището, ще имаме нов физкултурен салон, ново лятно кино, паркове, пътища, нови улици, само че в очите няма светлина, в мислите няма непорочност, а зеленината е заменена със сивота.

Знам, че когато правиш положително на хората, положителните го правят оценка, безразличните не помнят, а наглите стават по-нагли! Нооо, подобен е животът. Има толкоз доста хора, които чакат да се провалиш! Разочаровай ги! Точно това и ще направя!, написа още Георги Мараджиев.
Георги Мараджиев: След 2 години детските градини и ясли в Стамболийски стават безвъзмездни
След две години детските градини и ясли на територията на община Стамболийски ще станат безвъзмездни. Това разгласи по време на старта на из...
Прочети повече
Още от ПЛОВДИВ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР