Две Instagram инфлуенсърки са заплашени от депортация заради експеримент за

...
Две Instagram инфлуенсърки са заплашени от депортация заради експеримент за
Коментари Харесай

Депортират Instagram звезди, не спазили COVID мерки

Две Instagram инфлуенсърки са застрашени от депортация поради опит за обществените мрежи, който си направиха в Бали.

Джош Палър Лин и Лея Си разгласиха видео в Instagram, на което се вижда по какъв начин се разхождат из остров Бали, като вместо наложителната маска на лицето, те в действителност са си нарисували такава. Става въпрос за напълно същинска синя и бяла багра.

От видеото се вижда, че номерът с боята работи - когато инфлуенсърите се пробват да влязат в мол - защитата ги пуска, само че пък посетителите на комерсиалния обект им хвърлят повече от странни погледи.

Историята обаче демонстрира, че да се снимат и разгласяват тези фрагменти не е добра концепция, в случай че желаят да останат неразкрити. Всъщност видеото става вайръл и през днешния ден двете инфлуенсърки са застрашени от депортиране. Индонезийските управляващи оповестиха, че паспортите на двете девойки са конфискувани и скоро ще изоставен страната.

Междувременно обаче стана ясно, че и защитата на мола ще понесе последствия за това, че е пуснал инфлуенсърките в комерсиалния обект без маски. " Те не просто нарушават разпоредбите, само че и съзнателно предизвикат, тъй че е редно да бъдат глобени съществено ", е мнението на прокуратурата.

След целия този звук Джош Палър Лин и Лея Си разгласиха ново видео. В него те се извиняват за дейностите си и изясняват, че не са желали да покажат пренебрежение към локалните закони. Опитвали се просто да забавляват хората.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР