Две имена от мълвата веднага влязоха в употреба, след като

...
Две имена от мълвата веднага влязоха в употреба, след като
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Мария Габриел или Димитър Радев?

Две имена от мълвата незабавно влязоха в приложимост, откакто водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че на следващия ден ще предложи на партиите в Народното събрание " неоспорим министър председател ". Едното е на българската еврокомисарка Мария Габриел, другото - на шефа на централната банка Димитър Радев.

ГЕРБ ще осъществя мандата за сформиране на държавно управление и още на следващия ден ще показа " неоспорим министър председател ". Търси се поддръжката за " празни кутийки " за министри от всички за кабинет с къс (неясно още какъв) небосвод. Това разгласи водачът на партията Бойко Борисов на ексклузивен брифинг.

Президентът Румен Радев заяви, че ще връчи първия мандат да съставяне на държавно управление на 15 май. Партиите имат още една седмица за договаряния.

Шефът на Националната следствена работа Борислав Сарафов разгласи, че счита да уволни заместника си Ясен Тодоров.

Русия означи Деня на успеха, 9 май, с недъгав церемониал на Червения площад в Москва. Показа един 80-годишен танк и малко ракети. Нямаше никаква авиация, само че по тази причина пък - доста войнствена изразителност в речта на Владимир Путин.

Медии във Франция, отпред с организация " Франс прес " и авторитетният в. " Екип " настояват, че Лео Меси е споделил " да " на саудитския " Ал Хилал " и от новия сезон за първи път в кариерата си няма да играе в Европа. Източник на организация " Франс пренс " споделя, че  " договорът е приключен ", като се загатва сумата от 650 милиона $, без да се показва за какъв период.

 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР