Две групи от 30 човека се събрали за масово меле

...
Две групи от 30 човека се събрали за масово меле
Коментари Харесай

Екшън край Поморие едва не завърши с брутален бой

Две групи от 30 индивида се събрали за всеобщо меле край бензиностанция „ Петрол “

Екшън край Поморие едвам не приключи с жесток пердах край бензиностанция „ Петрол “ – на изхода на града. Току-що на публицистичната поща на Флагман.бг дойде поразителен роман от жителка на Поморие, която евентуално работи в бензиностанцията.

„ Снощи беше ужасно! Струпаха се над 20 коли, излязоха близо 30 индивида и бяха подготвени да се бият. Доколкото разбрах абсурдът е поради момиче. Не съм виждала нещо сходно, само че всички бяха освирепели. Чух, че част от тях имат брадви и бухалки в колите, само че не ги извадиха, тъй като доста бързо на мястото дойдоха служители на реда. И популярност Богу, че това се случи, тъй като щеше да има кървава кланица. Не ги познавам, само че желая да ги похваля. Бяха доста смели. Впечатление ми направи извънредно съответното държание на полицейските чиновници. Един от тях незабавно ги респектира, стартира да тества всички водачи за алкохол и опиати. Явно го е направил, с цел да завоюва време, тъй като след минути на място дойдоха и жандармеристите. Отне им много време, с цел да ги успокоят и да предотвратят всеобщо сборичкване “, написа ни Таня М. от Поморие.

Проверка на Флагман.бг сподели, че има подаден сигнал за съществено скупчване на хора след 23 часа нощес.

Днес историята бе водеща тематика в Поморие, а източник на Флагман.бг, поискал анонимност описа, че повода за спора била 18-годишна мома от Гълъбец. Момичето не била инцидентна – татко й бил авторитетен човек в района, с ползи в областта на бързото хранене. Той по никакъв начин не харесал новия й другар – по-голямо момче от Каменар, поради което пратил сина си да го наблюдава и сплаши.

 Има данни, че синът е блъснал леко, само че съзнателно колата, в която се е движила сестра му и приятеля й, след което настъпила гонка. Още до момента в който тече преследването двамата викали подкрепление и по този начин за малко на бензиностанцията се струпали над 20 автомобила.

„ Не ми се мисли какво щеше да се случи, в случай че тези служители на реда не бяха пристигнали толкоз бързо. Можеше да стане кланица “, написа ни още Таня М. от Поморие.

По информация на Флагман.бг са снети записите от видеокамери и сега се проучват.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР