Две големи трансферни бомби почти паднаха край Сантяго Бернабеу“! Но

...
Две големи трансферни бомби почти паднаха край Сантяго Бернабеу“! Но
Коментари Харесай

Роналдо в „Реал“, Бейл в „Юнайтед“


Две огромни трансферни бомби съвсем паднаха край „ Сантяго Бернабеу “! Но при нито една от двете не става дума за нов състезател на „ Реал “.

Кристиано Роналдо за второ следващо лято играе кино лентата „ Иди ми, дойди ми “. След 3:1 против „ Ливърпул “ във финала на Шампионската лига заприказва в минало време за „ Реал “. Часове по-късно добави, че е избързал с думите си. А при купона по случай трофея на фамозния площад Пласа дел Сол в Мадрид пред 83 000 души се врече във честност на „ кралете “. Роналдо сподели: „ Нямам самообладание да се забележим идващия сезон! “

Като че ли Кристиано просто не може да одобри, когато не е в епицентъра на събитията. А след гола със задна ножица против „ Ювентус “ в четвъртфинала на Лигата при започване на април формата му отново фрапантно спадна. Миналото лято се прави на афектиран по време на купата на конфедерациите и не искаше да приказва за „ Реал “. Накрая обаче остана. Явно по този начин ще се случи и в този момент.

Чашата на търпението обаче преля при Гарет Бейл. 28-годишният уелсец също вкара феноменална задна ножица, освен това на финала. За повторно е героят на „ Реал “ в огромния мач на Шампионската лига, само че си седи постоянно на аварийна пейка. Сега пристигна ред на Жозе Моуриньо да работи самоуверено и да изисква от притежателите на „ Манчестър Юнайтед “ да върнат на Острова някогашния ас на „ Тотнъм “. Бейл се оплакал, че Зинедин Зидан съвсем не приказва с него. Уелсецът е прекомерно млад и прекомерно добър, с цел да бъде запаса даже в европейския първенец. „ Юнайтед “ пък се нуждае от същинска емблематична фигура, която да копира сполучливите времена от ерата на сър Алекс Фъргюсън. Явно е, че Роналдо в никакъв случай повече няма да играе на „ Олд Трафорд “ с алена фланелка с изключение на в бенефиси след края на кариерата си.

Проблемът на Бейл са травмите. Общо има 11, откогато е в „ Реал “. Принудително трябваше да почива в 40 от последните 60 публични мача. Но „ Реал “ не желае да смъкна и цент от платените на „ Тотнъм “ 100 милиона евро. Въпреки това Бейл има всички учредения да се усеща подценен. Дори с малко мачове има 21 гола. А през 2016-а бе най-хубавият мадридист в рейда към 12-ата Шампионска лига, изведе Уелс на полуфинал на Евро 2016, само че най-после не бе даже в тройката за „ Златната топка “.

Затова и откакто получи наградата за №1 на финала против „ Ливърпул “, Бейл си разреши да вземе думата. „ Много съм отчаян – отсече уелсецът. – Заслужавах да бъда титуляр. Искам да играя всяка седмица. Ако не мога в „ Реал “, ще мога на друго място. Сега желая да се насладя на момента и да си умря. После ще седнем на огромната маса, с който би трябвало, и ще обсъдим бъдещето ми. “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР