Две големи победи за Рейдърс в последователни седмици и известно

...
Две големи победи за Рейдърс в последователни седмици и известно
Коментари Харесай

Това „продължително съжаление“ от Марк Дейвис може да помогне на Антонио Пиърс да получи работа на Рейдърс на пълен работен ден

Две огромни победи за Рейдърс в поредни седмици и известно „ страдание “ от собствеността по отношение на предходно решение за треньор може да помогне на случая на Антонио Пиърс да бъде назначен за непрекъснат старши треньор в Лас Вегас.

45-годишният Пиърс има 4-3, откогато притежателят Марк Дейвис уволни някогашния старши треньор Джош Макданиелс и генералния управител Дейв Зиглър след тъмно начало на сезона.

Бившият бранител на Джайънтс, който изведе клуба до неприятна победа над Чийфс на Коледа, получи концерта краткотрайно и триумфът, който е имал, наподобява е дал на Дейвис задоволително пауза, с цел да обмисли да даде на някогашния бранител на NFL работата на цялостен работен ден.

Някои от тях обаче, както оповестява Албърт Бриър от Sports Illustrated, може да се дължат частично на планиране по отношение на промяната на треньора, направена от Дейвис в предишното.

Дейвис към момента изпитва „ известно продължително страдание “ по отношение на решението да не даде на някогашния треньор на специфичните тимове на Рей...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР