Две години затвор за измами получи 58-годишен рецидивист от град

...
Две години затвор за измами получи 58-годишен рецидивист от град
Коментари Харесай

2 г. затвор за сериен измамник, зарибявал жени с оферти за месо по 5 лв.

Две години затвор за измами получи 58-годишен рецидивист от град Левски по обвиняване на Районна прокуратура - Велико Търново. Схемата му била чрез обещания за продажба на месо евтино, оповестиха от държавното обвиняване.

Радуш Ангелов е приет за отговорен за това, че в интервала от 15.05.2022 година до 06.09.2022 година в гр. Велико Търново и гр. Полски Тръмбеш заблудил четири лица, че може да им уреди или продаде евтино свинско, телешко и пилешко месо, и с това им предизвикал имотна щета в общ размер на 635 лв..

По делото е открито, че откакто Радуш излязъб от пандиза след поредна присъда, траял да прави измами. Обвиняемият употребявал разнообразни обстановки, при които се срещал и провеждал диалози със инцидентни дами. Уверявал, че може да ги уреди да закупят пилешко, свинско и телешко месо на доста ниски цени (по 5 лв. или по 5,05 лв. за кг от всеки вид), вземал авансово парите за контрактуваните количества месо и изчезвал. Той нямал никакво желание да извърши покупко-продажбите, защото изобщо не разполагал с предлаганите типове и количества месо, написа в обвинителния акт.

Той е осъждан неведнъж с влезнали в действие присъди за измами. Спрямо него е взета мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по друго досъдебно произвеждане, също за машинация с продажба на месо на ниски цени.

Присъдата на Районен съд – Велико Търново предстои на обжалване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР