Две години застой е ситуацията в държаватаЛидерът на ГЕРБ поиска

...
Две години застой е ситуацията в държаватаЛидерът на ГЕРБ поиска
Коментари Харесай

Бойко Борисов поиска оставка на кмета на Пловдив Здравко Димитров


Две години застой е обстановката в страната

Лидерът на ГЕРБ изиска оставката на кмета на Пловдив Здравко Димитров. Причина за нея е  ситуацията със стадиона на " Ботев " в Пловдив. Той укори градоначалника на Пловдив, че се е отнесъл безконтролно към обстановката: " Обичам го, почитам го, само че не се оправи и ни сътвори проблем ", съобщи той.

Борисов добави, че се е срещнал с фенклубовете и на " Ботев ", и на " Локо " Пловдив. И двата фенклуба са поели ангажимент да изпратят свои хора, които да следят и съгласуват надлежно заплащанията.

" Почтеното в тази ситуация и задължението към партията е да си подадат оставките. Защото ние не го вършим стадион на ГЕРБ. И ще го създадем - със или без кмет или зам.-кмет. Знам, че е доста тежко преди избори да имаме такива връзки, само че е почтено към хората. Каквото сме дали обещание, сме го създали. И поради сходни хора, които безусловно абдикират от поста си - или с болнични, или в отпуска. И  всякога - едно и също: " Още пари. Още пари ". Осигуряваме. Но става още по-лошо ", добави водачът на ГЕРБ.

Борисов уточни, че Димитров е направил и положителни неща в общината. Лидерът на ГЕРБ бе безапелационен, че в партията не се разделят само че положителни и неприятни, само че Здравко Димитров е загуби доверието на хората.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и идните избори:

" Ако желаете да се повтори обстановката от предните две години, гласувайте отново за Политическа партия и Демократична България. Представете си общинските препоръки в случай че са 50 на 50 няма да мине едно решение. Ситуацията е две години застой ”, заключи Борисов.

Във връзка с честването в Скопие 151 години от рождението на Гоце Делчев, водачът на ГЕРБ разяснява, че е неприемливо да има забавителни описи на български жители от страна на РСМ.

" Днес разбирам за забранителни описи на хора и български публицисти за Македония. Това е неприемливо. Това е неуспех във външната ни политика, доведен от Кирил Петков и Асен Василев. Те залъгваха обществото по какъв начин ще фъркаме от София до Скопие, пък веднъж не кацнаха. Че ще вършим автомагистрали от София до Скопие. Нищо. Нула. Кой го позволява това?! ".

Той прикани Политическа партия и Демократична България да кажат дали биха се коалирали още веднъж с Българска социалистическа партия.

„ Нека ги чуем, какво ще кажат по въпроса, тъй като фактически Българска социалистическа партия са по-системна партията от „ Продължаваме промяната ”. Ние с Българска социалистическа партия имаме идеологически разлики. Представям си, по какъв начин Христо Иванов и Асен Василев ще вършат бюджет ”.

 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР