Две години след удара в Рио семейството на Бързи и

...
Две години след удара в Рио семейството на Бързи и
Коментари Харесай

Зрелищни каскади и неочаквани обрати в „Бързи и яростни 6”

Две години след удара в Рио фамилията на „ Бързи и гневни “ (Fast & Furious) още веднъж се събира, с цел да ни покаже още по-екстремни преживявания и горещи подиуми в шестия филм от хитовата поредност. Новият филмов откъс към  продукцията ни връща на пътя, с цел да ни направи част от рисковия свят на Дом Торето и Брайън О‘Конър, където уличните надпревари са се трансформирали в същинска автомобилна война. В нея няма неразрешени оръжия и обединения, а познатите герои са на път да нарушат всички правила с една-единствена цел – да съберат фамилията на „ Бързи и гневни “ още веднъж дружно.

Опасните подиуми с автомобилни преследвания, произшествия, улични борби и престрелки в „ “ са на още по-високо равнище с помощта на високотехнологичните попълнения, включени в сюжета на кино лентата. Семейстовто на Дом и Брайън се изправя против машини „ в пъти по-добри от трошляците в Рио “, както чуваме да споделя Тай Паркър (Крис „ Лудакрис “ Бриджис) в новия филмов откъс към продукцията. Видеото демонстрира част от рисковите подиуми във кино лентата, в които виждаме новите „ автомобилни герои “, които ще връхлетят киносалоните след броени седмици, паралелно до същински бойни машини, измежду които танк и аероплан.

Силите са изравнени и макар че към екипа на бързите и гневните се причислява самият сътрудник Хобс (Дуейн „ Скалата “ Джонсън), бъдещето на тима е сложено на карта. На мушка е Оуен Шоу (Люк Еванс) – някогашен боен от специфичните елементи, който изненадващо се оказва в компанията на красивата Лети (Мишел Родригез).

На огромния екран ще забележим още Джордана Брустър, Тайриз Гибсън, Сунг Канг, Гал Гадот, Елса Патаки и Джина Каран („ Мокри поръчки “). „ Бързи и гневни 6 “  е режисиран от Джъстин Лин, който е част от екипа на четвърти следващ филм от продукцията. Негова поддръжка са дългогодишните продуценти Нийл Х. Мориц и Вин Дизел, които с наслада посрещат завръщащия се в поредицата продуцент Клейтън Таунсенд.

„ Бързи и гневни 6 “ идва в кината и IMAX у нас на 24 май.

Снимки от международната премиера на „ Бързи и гневни 6 “ можете да видите в галерията

Кадри от кино лентата можете да видите в галерията

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР