Две години след смъртта на една от най-младите звезди на

...
Две години след смъртта на една от най-младите звезди на
Коментари Харесай

Певицата Емилия не вярва, че Денис Теофиков сам е посегнал на живота си

Две години след гибелта на една от най-младите звезди на поп-фолка, Денис Теофиков, колежката му Емилия не има вяра, че той самичък е протегнал ръка на живота си.

Певицата, която има няколко дуета с Денис, който вечно остана на 21 години, съзнателно заобикаля да разяснява тематиката, с цел да не провокира непотребни спекулации. Въпреки това в предаването „ Събота вечер ” по Българска национална телевизия изпълнителката показа, че не може да повярва, че той самичък е поискал да постави завършек на живота си.

" Познавах Денис, ужасно доста време прекарвахме около работата. Той обичаше музиката, живота, всичко, което му се случва. Беше безпределно благополучен и не ми се има вяра, че такова младо, хубаво момче може да... дори не желая да допускам ", показа Емилия.

Певицата е безапелационна, че България е изгубила един огромен гений в лицето на Денис, пише actualno.com. „ Той щеше да бъде една от огромните звезди освен в България, само че и на открито. Той пееше и друга музика ”, споделя Емилия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР