Две години след началото на връзката си, Алекс Родригес падна

...
Две години след началото на връзката си, Алекс Родригес падна
Коментари Харесай

Защо Джей Ло не бърза да се омъжва

Две години след началото на връзката си, Алекс Родригес падна на колене с хубав пръстен пред своята годеница Дженифър Лопес . Тя му сподели " да " през март предходната година, само че сватбата към момента е някъде в бъдещето. По последни клюки, би трябвало да се състои това лято.

А по време на следващото събитие, на което певицата участва дружно с Опра Уинфри, бъдещата младоженка даде да се разбере, че не бърза да се омъжва за някогашния бейзболист .

По думите на Лопес, няма потребност да бързат да минат под венчилото, щом знаят, че ще бъдат дружно до края на дните си . Ще бъдат сътрудници, ще се опитат да построят дружно нещо, което до момента и двамата не са имали или най-малко не са усещали, че имат - семейство със брачен партньор и брачна половинка, майка и татко, които отглеждат своите деца.
 Снимка 469641

Като жена, която има три брака зад тила си, обикновено е Лопес да не избързва с четвъртия. Но в тази ситуация е по-различно - тя очевидно е сигурна, че е намерила мъжа на живота си и не разчита на един автограф да промени нещо.

Певицата не крие, че първичните им проекти с Алекс са били да се венчаят в границите на няколко месеца след годежа . Но бързо са се върнали към всекидневието си и да оставили сантименталните мечти на назад във времето, написа ELLE.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alex Rodriguez (@arod) на Фев 22, 2020 в 9:33 PST

Най-хубавото за Лопес е, че нейният избраник й е дал цялостна независимост както за времето, когато ще се състои сватбата, по този начин и за всичко детайлности към нея. Родригес показва " необикновено самообладание " освен по тази тематика, само че и във връзка с 12-годишния наследник на певицата Макс, който си е щуро хлапе.
 Дженифър Лопес, Шакира, Супербоул 2020 и жалбите към Федералната комисия по известията в Съединени американски щати
Джей Ло и Шакира вбесиха американците

18+, порно шоу или секс трафик

Това, че бъдещият й брачен партньор се схваща съвършено с децата й и те го обичат, също е индикатор за Лопес, че е намерила най-правилния човек. Усеща го и всякога, когато има потребност от същинска поддръжка. Като сега, когато е схванала, че не е номинирана за Оскар за ролята си в " Да свалиш Уолстрийт ", което в действителност я е натъжило .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР