Две години след като обяви, че готви второ поколение VR

...
Две години след като обяви, че готви второ поколение VR
Коментари Харесай

Кога излиза PlayStation VR2 и колко ще струва

Две години откакто разгласи, че готви второ потомство VR шлем Sony към този момент има съответна дата за излизането му на пазара. 
 Sony PlayStation 5 и решението на компанията да вдигне цената на конзолата
Sony подвига цената на PlayStation 5

Ето с колко

Тази седмица компанията разкри, че PSVR2 ще се появи на 22 февруари и ще коства 550 $, което е със 150 $ над цената на първия хедсет. 

Разликата обаче е, че PSVR2 ще дойде с два контролера и няма да има потребност да купуваме спомагателна камера, както беше при първия, тъй като всички нужни датчици са вградени в самия шлем. 
 Снимка 584989

PSVR2 в действителност излиза по-евтин от предшественика си, който поради сегашната инфлация би трябвало да коства 615 $ в комплект с камера и контролер. 

По данни на Sony отпреди няколко месеца джаджата ще е с OLED екрани с резолюция от 2000 х 2400 пиксела на всяко око, периодичност на освежаване от 120Hz и видимост на 110 градуса. 
 Снимка 564607

Устройството ще се нуждае от единствено един кабел, обвързван към PS5, с цел да работи. 
 DualSense Edge, Playstation 5 и всичко за новия контролер
Колко по-добър е новият контролер за PlayStation 5

Сериозни подобрения

Както към този момент знаем, новият хедсет няма да е съчетаем със остарели игри и PS4, само че от Sony oбявиха първите заглавия, които можем да чакаме за PSVR2: Тhe Light Brigade, Cities VR, Cosmonious High, Hello Neighbor: Search and Rescue, Zenith: The Last City и Тentacular. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР