Две години, след като бе изгонен от Ботев (Пд), Желко

...
Две години, след като бе изгонен от Ботев (Пд), Желко
Коментари Харесай

Бивш треньор на Ботев стана селекционер на Ирак

Две години, откакто бе изпъден от Ботев (Пд), Желко Петрович бе назначен за селекционер на Ирак. Черногорецът с нидерландски паспорт ще води националния тим на страната на Арабската купа в Катар.

Досега Петрович бе помошник на Дик Адвокаат. Само три месеца след начначението си обаче 74-годишният нидерландски деец подаде оставка и бе сменен от Желко Петрович.

" Адвокаат изрази дълбокото си страдание за разочароващите резултати на фона на аспирациите на великодушните почитатели на Ирак, и за него персонално, откакто се надяваше, че националният тим ще се класира непосредствено за Световното състезание в Катар ", сподели представителят на Иракската футболна федерация Ахмед Одех Замел.

В началото на юни 2019 година Желко Петрович бе назначен за старши-треньор на Ботев Пловдив, заменяйки освободения след финала за Купата на България с Локомотив Пловдив Никола Киров, припомня " Марица ".

За 12 мача отпред на " жълто-черните " Петрович съумя да завоюва единствено 2, три приключи наедно (дерби на " Лаута " ) и да загуби в седем от дуелите.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР