Две години след като Ахмед Доган стана горд дядо на

...
Две години след като Ахмед Доган стана горд дядо на
Коментари Харесай

Пълна идилия във фамилията на Доган

 Две години откакто Ахмед Доган стана горделив дядо на внук – Адмир, до броени дни фамилията му ще се усили с нов член. Идилията на семейството се обрисува да е цялостна, защото второто дете на Демир и Памела Доган ще е момиче. Тази новина доста зарадвала почетния ръководител на Движение за права и свободи, защото фантазията му била да има и внук, и внучка. Сокола бил щастлив от обстоятелството, че първо на бял свят се появил Адмир, а сестричката му идва след него, с цел да има кой да я закриля след време. Самият Доган е батко на три сестри от втория брак на майка му Демирие.

Терминът на Памела е в края на месеца, като внучката на политика ще се роди в " Майчин дом ". Доган също бил впечатлен от желанието на снаха си да подари живот и на второто му внуче по натурален път. Преди две години Адмир проплака в ръцете на корифея при естественото раждане – акушер-гинеколога доктор Дяволов, който е изродил една камара звездни бебета. " Изобщо не ме е боязън. Бързо се възвръщам след това. Ставам, не помня за часове и се любувам на бебчето. При мен мина леко първия път, уповавам се и в този момент да е по този начин. Казват, че ще е още по-лесно “, показа наскоро Памела Доган.

Съпругата на Демир карала относително лека бременност, като типичните за този стадий от живота на всяка жена повръщане и гадене траяли чак до петия месец. Облекчавала неразположенията с газирана вода. Памела и брачният партньор ѝ към този момент са избрали и име на щерка си, само че от поверие избират да го разкрият, когато тя се роди. Близки на бременната хубавица допускат, че ще го кръсти на майка си Десислава, написа " Пик ". От началото на бременността си Памела е качила 13 кг, само че била уверена, че ще ги смъкна бързо, както след раждането на Адмир.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР