Две години след делото за клевета между Амбър Хърд и

...
Две години след делото за клевета между Амбър Хърд и
Коментари Харесай

Какво се случва с Амбър Хърд две години след делото с Джони Деп

Две години след делото за клюка сред Амбър Хърд и Джони Деп, за актрисата не се приказва доста. Самата тя също известно време отсъстваше и от обществените мрежи. След последния си пост от 3 януари, с който напомни за работата си във кино лентата " Аквамен и Изгубеното кралство " обаче, тя наруши мълчанието.
 Амбър Хърд на 37
Амбър Хърд в 18 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

По мотив 38-ия си рожден ден, който означи на 22 април,  е качила фотография, на която я виждаме усмихната, до момента в който отпива от чаша шампанско. Само няколко дни по-рано, на 8 април, дъщеричката на актрисата - Уна Пейдж, навърши три годинки.

В момента двете дружно живеят в Испания, като през последните месеци  рядко е забелязвана в Мадрид, най-вече на открито за джогинг.

Източници на People разкриха преди време, че актрисата е решила да се реалокира в чужбина, защото е усетила, че би трябвало да се махне от Щатите след края на делото си с.

Съдебният развой от юни 2022 година завърши в интерес на артиста. Тогава  заяви, че не е съгласна с решението на съда, само че в последна сметка изплати на някогашния си сумата от един милион $.

Когато напусна Съединени американски щати, актрисата първо се откри на испанския остров Майорка, само че по-късно заживя в първокласен квартал на Мадрид. Там в този момент тя " има повече усамотение ", както споделя източник.

Във видео, което обиколи обществените мрежи предишното лято,  сподели пред локални кореспонденти на испански, че обича страната " толкоз доста ". А на въпроса дали счита да остане, тя отговори: " Да, уповавам се. Да, обичам живота тук. "

Колкото до работата ѝ, актрисата се завърна на екран с присъединяване си в самостоятелния трилър. През юни 2023 година тя участва на филмовия фестивал в Таормина, Сицилия, където бе показан филмът.

В изявление за People от октомври 2023 година режисьорът Конър Алин показа, че  е " всеотдайна майка ", която постоянно намира време за детенцето си.

" Тя живее най-хубавия си живот в Испания с щерка си и намира щастието по този метод ", сподели още той. И добави, че актрисата е траяла напред след правосъдната борба.
 Джони Деп - все по-близо до Амбър Хърд
Джони Деп - все по-близо до Амбър Хърд

Каква покупка обмисля да направи артистът

Към момента обаче Амбър Хърд няма фигуриращи идни планове в IMDb. Явно тепърва предстои да разберем дали и с кой филм ще продължи кариерата си актрисата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР