Две години партиите си правеха сметките какво могат да понесат

...
Две години партиите си правеха сметките какво могат да понесат
Коментари Харесай

Любомир Стефанов: 2 г. партиите си правеха сметки, сега нещата са във фазата сблъсък с реалността

Две години партиите си правеха сметките какво могат да понесат те и техните гласоподаватели, а в този момент нещата са във етапа конфликт с действителността. Ако партиите не престават да битуват в паралелна действителност, се стига до злополука и политическа бедност.

Това съобщи за БНР политологът Любомир Стефанов.

Според него пет следващи вота и две години политическо безвремие е нещо, " което доста мъчно може да си го разреши която и да е страна, още повече такава със скептично отношение към модерната представителна народна власт като нашата ".

" ПП-ДБ явно желаят да бягат от ГЕРБ като демон от тамян, до края на света, в случай че е допустимо. ГЕРБ, на собствен ред, имат да си връщат – най-малкото за ареста на Борисов и всички прилагателни, които отнесоха, само че и двете са съвсем еднообразно отговорни за нещата, каквито са тук и в този момент ", акцентира Стефанов.

" Очевидно имат защо да си приказват и да докарат диалога до добър край, защото това е задачата на политиката. Най-сетне прозряха - и едните, и другите, че с цел да има обща работа, която да ги удовлетворява, би трябвало да работят дружно. За положително или за неприятно ", уточни Любомир Стефанов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР