„Две години отлежаваше песента „По пътя“ преди да види бял

...
„Две години отлежаваше песента „По пътя“ преди да види бял
Коментари Харесай

Маргарита Хранова с нова песен и клип

„ Две години отлежаваше песента „ По пътя “ преди да види бял свят “, описа в предаването „ Хоризонт до обед “ известната българска певица Маргарита Хранова за новата и ария „ По пътя “, която в този момент имаше премиера.

Текстът е на Николай Милчев, аранжиментът на Емил Бояджиев, а създател на музиката е Биляна Ангелова, музикален продуцент в БНР. Продуцент на клипа е Игор Марковски.

„ Екипът, който я направи, си заслужава възторженостите. Това е първата ни ария с Биляна Ангелова, след това последва още една – песента „ Ти “, сподели Хранова.

Клипът е сниман във влакова комбинация 1611/1614 по пътя София-Свиленград-София на 5 Август 2020.В основните функции на клипа са актрисата Диана Димитрова, позната на феновете с функции във филмите “Дъвка за балончета " и Стефан Вучов - танцьор от балет “Арабеск”.

„ Любовта и хубостта са е водещи по пътя. Това е концепцията в песента и клипа. Понякога се случват непредвидими неща по този път… “, сподели Маргарита Хранова.

„ За мен това е мното значима ария, обвързвана с любовта и хубостта и смисъла на обичта – обичта, която е всеобемна и не се събира единствено в любовта сред двама души “, това сподели в „ Хоризонт до обед “ Биляна Ангелова, създател на музиката.

Ангелова е музикален продуцент в БНР, приключила е ДМА „ Проф. Панчо Владигеров “ със специалности музикознание и музикална педагогика.

„ Любовта в ноти се претворява като порив, като порив…В песента звучат чело и китари, а остарял вагон, особено прикачен, е включен в клипа – концепция на Игор Марковски. А Маргарита е необикновен човек и гений, само че и от най-великите знаци на професионализъм в българската музика – пример за всичко – техника, пеене, предаване на посланието – необикновен заряд и светлина в гласа и в душата… “, сподели Биляна Ангелова.

Песента ще бъде показана на състезанието – „ София пее “ на 15 септември в границите на празника на София.

„ Много се надявам тя да се одобри добре – концертът е навън зад НДК, като столичани ще могат да чуят още 14 песни в концерта “, прикани слушателите Маргарита Хранова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР