Две години от създаването на Центъра за настаняване от семеен

...
Две години от създаването на Центъра за настаняване от семеен
Коментари Харесай

Центърът за настаняване от семеен тип в село Железница с голямо празненство и торта за втория си рожден ден 

Две години от основаването на Центъра за настаняване от фамилен вид в село Железница се навършиха през вчерашния ден, празничния Кръстовден! По мотив празника на потребителите и експертите, полагащи ежедневни грижи за тях бе проведено огромно празненство, както прилича за един същински рожден ден.

Гости на празника бяха зам. -кметът на Община Симитли Евгения Георгиева, ръководителят на Общински съвет – Симитли Вилимир Александров, ръководителят на Социалното звено към Община Симитли Ивайло Гоцев, както и чиновници към звеното, кметът на село Железница Гергана Гиздова и други.

Кметът на Община Симитли Апостол Апостолов, който не можа да участва на празника, не пропусна да зарадва потребителите и експертите с огромна торта със свещички.От своя страна потребителите и чиновниците в центъра бяха подготвили къса стратегия, по време на която демонстрираха своите умения и обичани занимания - решение на задания, цитиране на български национални поговорки и пеене, след което имаше почерпка.

Гостите на празника изрекоха специфични поздравления към потребителите, само че и към експертите от центъра, които всеки ден с достолепие пазят своя дълг и специалност, полагайки най – положителните грижи за хората, които разчитат на тях!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР