Две години нищо. 1,2 млрд. лева бях оставил, а те

...
Две години нищо. 1,2 млрд. лева бях оставил, а те
Коментари Харесай

Борисов от Русе: Две години нищо. 1,2 млрд. лева бях оставил, а те ги похарчиха

„ Две години нищо. 1,2 милиарда лв. бях оставил, а те ги похарчиха. Ако не създадем Русе-Бяла-Търново ще продължат да се избиват хора. Обещавам ви да я направя ”, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в зала „ Канев център ” към Медицинския университет в Русе.

„ Ние можем да сме доста деятелен участник в района, само че все едно ни няма. Преди две години беше политическо решение влизането в еврозоната. Това означаваше, че българите ставаме. Румънците не ги одобриха. Отдавна еврозоната щеше да е реалност, когато влезе Хърватия “, акцентира той. Лидерът на ГЕРБ попита къде е автомагистралата Русе- Бяла, летището и ферибота

„ Къде са трите моста, два тунела? Две години ви лъгаха. Чак в този момент медиите приказват за инфлация, тъй като хората го усещат. 10 години ГЕРБ държа бюджетът на остатък. Тогава обяснявах, че желая да има „ мазнинка ” при рецесия за хората. Настоявам министъра на финансите и апелирам президентът Радев да ни каже какви пари има в страната. За Търново – Русе и за „ Хемус ” ще намерим пари, тъй като без тях нищо не става. Русе е превъзходен град. Искам да ви дам кураж. Виждам, че не се поддържа направеното и ми става мъчително. Години няма да се оправим след тази инфлация “, предизвести Борисов. Той акцентира, че постоянно е посещавал града, когато в него се работи, а в този момент 2 години даже поддръжка липва.

„ Трябва да ни дадете на 2-ри кураж. Изведете ни първи и ви давам обещание мощна поддръжка от Запада. Ще имаме deal – вие помагате да ме първи, а ние да се измъкнем от рецесията. Може и ние да сме изпуснали, да поправяме, който не работи не бърка. Ние се събрахме със Съюз на демократичните сили, тъй като всички демократи, в това число Политическа партия и Демократична България би трябвало да се поклонят на това лъвче, то ни избави от комунизма. По същия метод, както нападнаха нас, по този начин разрушиха и Съюз на демократичните сили “, съобщи още Борисов, само че посочи, че ГЕРБ се е оказал по-силна.

По-рано пред събралите се стотици последователи приказва и лидерът на листата на ГЕРБ в Русе Десислава Атанасова

„ Помните, че преди 2 години стартира със поръчката, че ще ни чегъртат, хулиха ни, арестуваха ни, преживяхме всичко. 2 години по-късно това няма по какъв начин да стане - ГЕРБ няма по какъв начин да бъде заличена и унищожена. ГЕРБ няма по какъв начин да е отвън политиката, тъй като няма по какъв начин да унищожат вас. 2 години виждахме съсипия, безпорядък, аматьорщина, липса на политическо решение, отговорност. Всичко стартира с „ А тимът ” - някой ги нарекоха шарлатани. Лъжата стана марка на водача на този „ А тим ” – единият излъга чий жител е, а другият назова учителите „ не напълно естествени ”. Сега още веднъж „ А тимът ” дилетанти дружно с подкрещите ги мажоретки плашат, че в случай че не завоюват изборите щели да напрвят по този начин, че  на есен отново да вървим на избори. Атанасова подсети, че всеки ден умират хора поради неналичието на поправки и тези се декларират като опция. „ Единстрвеното, с което ще бъдат запомнени те за тези 2 години – инфлация, миграция и излагация ”, категорчна беше тя.

По-рано денем водачът на партията посети редица места в региона на Русе – Бяла, Иваново, Ценово. 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР