Две години хаос, престъпност, миграция, обедняване, без План за възстановяване

...
Две години хаос, престъпност, миграция, обедняване, без План за възстановяване
Коментари Харесай

Борисов вдигна седма купа поред. Даде съвет на ПП-ДБ: Призовавам ги да не четат новини, докато не съставят кабинет

Две години безпорядък, престъпност, миграция, обедняване, без План за възобновяване и резистентност. Поздравявам водачите на Продължаваме промяната и Демократична България за решението. Съветвам ги да не четат и да не гледат уеб сайтове преди да се сформира кабинет. Поздравявам всички, които желаят да извадят страната от този цялостен безпорядък, до който ни докара знаете кой. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив.

Той взе участие във финала за ветерани по футбол с Витоша (Бистрица) против Ботев (Пд). Тимът, чиито капитан е някогашният министър председател, победи с 5:3. Така „ тигрите “ и Борисов са №1 за седми път подред.

„ Наричам го отговорно държание на диаметрално противополжни партии със 100% идентични стратегии. Да преодолеем хаоса и рецесията, бе хора “, добави той.

„ Не е коалиция, тъй като в случай че беше аз и Кирил Петков щяхме да сме министър председатели. Не се назовава коалиция, а отговорност “, акцентира Борисов.

„ Партията е възбудена, техните хора са възбудени. Но, когато им обясниш какъв брой неприятно е всичко останало – ще схванат. Тези, които не утвърждават, има още 240 партии – точка “, изясни той.

„ Знаете ли, че на 10 юни ще свършат парите за заплатите, няма да има пари за заплати. Какво ще стане след 9 месеца – ще цъфнат налъмите “, отговори троснато на журналистически въпрос той.

„ Ние юни месец нямаме страна. Затова молих Кирил и Асен да не четат уеб сайтове и да не гледат малките екрани. Като се случат 3-4 хубави неща, чак тогава да отидем на избори. И отново да се ненавиждаме, ние няма да се заобичаме “, продължи водачът на ГЕРБ.

Въпрос за локалните избори също го разгневи: „ Говорихме кой да сложим за кмет на „, сподели Борисов.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР