Две експлозии бяха чути в украинската столица Киев рано тази

...
Две експлозии бяха чути в украинската столица Киев рано тази
Коментари Харесай

Две експлозии в украинската столица Киев рано тази сутрин

Две детонации бяха чути в украинската столица Киев рано тази заран, съобщи Ройтерс, като се базира на осведомителната организация Интерфакс-Украйна.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 865
Подобни звуци са били чути през вчерашния ден, когато, по данни на украински представители, военна база в Бровари, град покрай Киев, е била изумена от съветски крилати ракети, при което са починали шестима души, отбелязва Ройтерс.     

Две мощни детонации бяха чути тази заран в центъра на Киев, установи публицист на организация Франс прес.

" Ударите против Киев с крилати или балистични ракети още веднъж започнаха. Чух две мощни детонации ", написа в профила си в Телеграм заместник-министърът на вътрешните работи на Украйна Антон Герашченко.      

Украинските въоръжени сили смъкнаха противников летателен уред, който при рухването си се е врязал в жилищна постройка и я е запалил, заяви Герашченко. За момента не е ясно дали в летателния уред е имало хора или не.

Украински граничен пост в Запорожка област стана обект на ракетер удар, има жертви, заяви службата за гранична защита на Украйна, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 865  Европейски Съюз: Путин би трябвало да се провали и ще се провали Европейски Съюз: Путин би трябвало да се провали и ще се провали  Путин и Макрон разискаха обстановката в Украйна в телефонен диалог Путин и Макрон разискаха обстановката в Украйна в телефонен диалог  Новите наказания против Русия ще бъдат одобрени дефинитивно на следващия ден Новите наказания против Русия ще бъдат одобрени дефинитивно утре
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР