Две двойки са изразили желание да сключат граждански брак на

...
Две двойки са изразили желание да сключат граждански брак на
Коментари Харесай

Две двойки се венчават в Деня на влюбените в Димитровград

Две двойки са изразили предпочитание да сключат цивилен брак на днешният 14 февруари, оповестиха от общинската администрация.

По самодейност на кмета на общината Иво Димов бракосъчетанията са безвъзмездни, когато са подписани в Деня на влюбените - 14 февруари, или в Деня на християнското семейство - 21 ноември. Инициативата се реализира седма поредна година. По традиция младоженците сключващи брак на днешната дата, с изключение на церемониален обред, получават и бутилка алено вино като подарък.



Друга традиция, спазвана на Свети Валентин в града е, Сърцето на влюбените и Романтичната скамейка, да стават място на осъществяване на събития от младежите в града. Организатор е общинският Детски и юношески център.

Огромното Сърце на влюбените, на което голям брой двойки слагат свое катинарче, е единственото в страната. То е с впечатляващите размери 2.30 на 1.20 метра и се намира на входа на парк " Марица ". До него е ситуирана Романтичната скамейка с чадър, която приютява влюбените и е желано място за срещи.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР