Две деца са удавили свой братовчед в река Дунав при

...
Две деца са удавили свой братовчед в река Дунав при
Коментари Харесай

Две деца удавиха свой братовчед в Дунав и избагаха

Две деца са удавили собствен братовчед в река Дунав при Свищов, оповестява „ Труд ".
Трагедията се разиграла преди към седмица. В злощастния ден три момчета от ромски генезис на възраст сред 15 и 17 години решили в лятната горещина да се разхладят в реката.
Едното от хлапетата обаче се страхувало от водата и не желало да се къпе. Братовчедите му обаче решили да го научат да плува, хванали го за ръцете и принудително го потопили във водата. Момчето се изплашило и захванало да се дърпа към брега. Другите двама обаче го държали крепко и не го пуснали. Единият от братовчедите даже на четири пъти му натискал главата във водата, до момента в който пострадалото дете се удавило.
Веднага по-късно виновниците за гибелта му, зарязали тялото в реката и се прибрали като декларирали, че не знаят къде е изчезналият им роднина. Обезпокоените родители подали сигнал в полицията, че синът им е липсващ. Детето било оповестено за търсене и в Гранична полиция в Свищов било формирано досъдебно произвеждане по случая. Междувременно след два дни локален риболовец се натъкнал на безжизненото тяло на момчето. Криминалисти от Полицейското ръководство се усъмнили в невинността на другите две хлапета и почнали интензивно следствие. При разпитите едното момче направило цялостни признания и разказало по какъв начин се стигнало до съдбовния край. След разкритията, досъдебното произвеждане било преобразувано в следствено дело. Работата по него се управлява от Окръжната прокуратура във Велико Търново.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР