Две деца са пострадали при пътен инцидент на шосето между

...
Две деца са пострадали при пътен инцидент на шосето между
Коментари Харесай

Две деца са пострадали при пътен инцидент между септемврийски села

Две деца са потърпевши при пътен случай на шосето сред септемврийските села Бошуля и Карабунар. Сигнал за случилото се бил получен нощес към 20:20 ч. в РУ-Септември. Към мястото неотложно били ориентирани екипи на полицията, пожарната и " Спешна помощ ".

Оказало се, че 71-годишен гражданин на село Славовица управлявал лек автомобил " Мерцедес " по пътя. В същото време по посока на придвижването наоколо до банкета се движила група от няколко деца. Възрастният мъж настигнал групата и с предната част на автомобила си блъснал две от момчетата.

В резултат на това 13-годишно дете от Бошуля е с голям брой контузии и пострадвания на крайниците и тялото, превозено и настанено е в МБАЛ-Пазарджик без заплаха за живота.

Другото момче се оказало 16-годишен младеж от Пазарджик, който е прегледан от медицински екип и е освободен за домашно лекуване. На местопроизшествието е осъществен оглед от дежурна група при РУ-Септември.

Водачът е бил дееспособен и не е използвал алкохол. Той е арестуван за период от 24 часа в РУ-Септември.

По случая е формирано досъдебно произвеждане под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик, като се правят процесуални дейности за изясняване на фактическата конюнктура към случая.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР