Две деца от сина си ражда рускиня, която зарязва мъжа

...
Две деца от сина си ражда рускиня, която зарязва мъжа
Коментари Харесай

Две деца от сина си ражда рускиня, която зарязва мъжа си

Две деца от сина си ражда рускиня, която зарязва мъжа си поради момчето и се дами за 31 години по-младия от нея юноша. Извратената им връзка става причина останалите й осиновени деца да бъдат отнети, а тя повежда правосъдна борба, с цел да си ги върне, написа България Днес.

Животът среща жителката на Татарстан Айсилу Мингалим и Даниел Чежевски преди повече от 8 години. По това време момчето е на 14 година и живее в подслон, където Айсилу преподава пеене. Тя бързо развива благосклонности към младежа и го осиновява. След него осиновява още три момчета и едно момиче, които са много по-малки от Даниел. Нещата получават непредвиден поврат, когато майка и наследник се влюбват един в различен дотолкоз, че Айсилу бие шута на мъжа си и се дами за Даниел. Така досегашните братя и сестра на Даниел му стават деца. 

Щастливото семейство продължава да се усилва, откакто Айсилу и Даниел си вършат две деца. Но малко след раждането на второто бракът на майка и наследник влиза в радара на управляващите. Един ден обществените цъфват на вратата на фамилията и прибират четирите осиновени деца, които са разхвърляни по домове или при биологични родственици.

Сега разрушеното семейство взема решение да се бори със зъби и нокти да си върне децата. Двамата възнамеряват, откакто се преборят, да зарежат живота в разрушеното градче, където са бодил в очите на останалите, и да се реалокират в Москва.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР