Две деца и жена от персонала са били убити в

...
Две деца и жена от персонала са били убити в
Коментари Харесай

Евразийски ценности - две деца и една жена са загинали при стрелба в детска градина в селище в Централна Русия

Две деца и жена от личния състав са били убити в детска градина в Русия, откакто въоръжен мъж е нахлул в детското заведение с оръжие и разкрил огън в постройката.

Нападателят е стрелял с непозната пушка. В детската ясла е открит самоубил се не притежателят на оръжието, различен човек, фактическият палач, който е откраднал ловната пушка от 68-годишен ловджия. Това заяви вицегубернаторът Александър Коробко.

Мъжът пристигнал във вторник в детска градина " Рябинушка " в селището Вешкайма в Уляновска област с ловна пушка Иж-27 по време на обедната отмора, до момента в който децата спят.

Най-напред насочил оръжието и стрелял в лелката от детската градина Олга Митрофанова, която излязла да види кой идва. След това прострелял момченце на 5 години и момиченце на 6. Още една жена от градината е в болница с огнестрелна рана.

В детското институция не е имало защита, разчитало е единствено на паник бутон, който никой е не съумял да натисне. Мотивите за закононарушението са незнайни. От пресслужбата на локалната власт в Уляновска област са удостоверили за случая, публични лица не са го коментирали.

Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР