Две деца, британски граждани, са ранени при инциденти с е-тротинетки

...
Две деца, британски граждани, са ранени при инциденти с е-тротинетки
Коментари Харесай

Две деца пострадаха при инциденти с е-тротинетки в „Слънчев бряг”

Две деца, английски жители, са ранени при произшествия с е-тротинетки в к.к. „ Слънчев бряг”, оповестява Българска телеграфна агенция, цитирайки ОД на МВР-Бургас.

Случаите са от нощес. Единият случай е настъпил на пешеходна алея в центъра на комплекса. Там е-скутер, ръководена от 31-годишен молдовски екскурзиант, блъска дете на година и половина. То е получило охлузни рани по главата.
Агенцията за пътна сигурност предлага: С е-тротинетка най-рано на 14 Ще се вкара и ограничаване на скоростта в градски условия
Водачът на триколката е тестван за приложимост на алкохол, като дрегерът отчел 2,24 промила. Причината за случая е придвижване с несъобразена скорост от страна на лидера на триколката, който блъска ненадейно излязлото пред него дете-пешеходец.

Другият случай е в региона на хотел „ Голдън Бийч”. Там десетгодишен британски екскурзиант, управлявал е-тротинетка, изгубва надзор и се блъска в паркиран лек автомобил, с шуменска регистрация. От удара детето е получило разкъсно-контузна рана, само че е без заплаха за живота.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР