Две деца – на 2 г. и 6 г., от

...
Две деца – на 2 г. и 6 г., от
Коментари Харесай

Оставени сами в жилище, две деца попаднаха в горящ апартамент

Две деца – на 2 година и 6 година, от София попаднаха в извънредно рискова обстановка през днешния ден по обяд. Те са оставени сами в жилище в кв. „ Люлин “.

Минути преди 12 ч. мъж чува детски зов. „ Излизайки от асансьора ме посрещна уплашено дете, което викаше: Помощ, помощ! “. Влязох в жилището. Първоначално не знаех, каква е повода да ме вика дребния, в следствие видях пушек, който излизаше от едната стая. Овен пожара, огъня, който видях не можех да разпозная други силуети. Тръгнах да го отвеждам, той в действителност сподели, че брат му е там “, споделя мъжът. 

По-малкото дете първо не реагира. Секунди по-късно извиканият на помощ комшия съумява да стигна до него.

 Пожар в столичния квартал „ Люлин “ (СНИМКИ и ВИДЕО) България 1 мин. Пожар в столичния квартал „ Люлин “ (СНИМКИ и ВИДЕО)  Опасна игра: Защо деца се катерят по строителни кранове? Тази сутрин 2 мин. Опасна игра: Защо деца се катерят по строителни кранове?  Пожар в зоологическа градина, починаха над 200 животни (СНИМКИ) Светът 2 мин. Пожар в зоологическа градина, починаха над 200 животни (СНИМКИ)  Пожар в столичния квартал „ Люлин “ (СНИМКИ и ВИДЕО) България 1 мин. Пожар в столичния квартал „ Люлин “ (СНИМКИ и ВИДЕО)  Опасна игра: Защо деца се катерят по строителни кранове? Тази сутрин 2 мин. Опасна игра: Защо деца се катерят по строителни кранове?  Пожар в зоологическа градина, починаха над 200 животни (СНИМКИ) Светът 2 мин. Пожар в зоологическа градина, починаха над 200 животни (СНИМКИ)

„ Доста мъчно съумях да стигна до някаква мебел, където почти се чува гласчето. Оттам към този момент, викайки го и протягайки се напред, съумях да напипам ръчичка. И го измъкнах. В коридора още звънях на 112 “, спомня си мъжът.

Снимка: btvnovinite.bg

На място идват пожарна, кола за спешна помощ и дядото на децата, който споделя пред нас, че отишъл да им купи закуска. Твърди, че за първи път ги оставя сами.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Имам съмнения, че не беше в трезво положение, по този начин да го кажем, би могло да е от шока. Каза, че е бил за закуси, само че се върна без закуски “, разяснява мъжът, избавител децата. По думите му ту постоянно са оставяни сами.

„ Много постоянно съм виждал децата в това положение, боси, а излизащите родители за мен са в несъответстващо положение, скърбя че би трябвало да го кажа “, споделя още съседът.

Снимка: btvnovinite.bg

Група съседи оказа помощ с разчистването на жилището. И са подготвени да оказват помощ на фамилията да възстановят дома си.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР