Две дългогодишни сестри от клуба Kappa Kappa Gamma говориха за

...
Две дългогодишни сестри от клуба Kappa Kappa Gamma говориха за
Коментари Харесай

Възпитаници, изгонени от клуба за подкрепа на премахването на транссексуален член, предупреждават, че правата на жените са `ерозирани`

Две дългогодишни сестри от клуба Kappa Kappa Gamma приказваха за изключване от организацията, откакто поддържаха правосъдно дело за унищожаване на транссексуален член в Университета на Уайоминг.

След като са били свързани със студентството повече от 50 години, Патси Леванг и Черил Тък-Смит схванаха, че са били изключени след набиране на средства и подкрепяйки правосъдно дело, което имаше за цел да отстрани транссексуалния член Артемис Лангфорд.

Леванг и Тък-Смит се причислиха към „ The Faulkner Focus “ във вторник, с цел да обсъдят отмъщението на женския клуб против тях и смисъла на обезпечаването на безвредни пространства за един пол за дамите по време на техните колежански години.

„ Това, което се случи, беше, че взехме решение да приказваме намерено и когато ищците трябваше да разкрият имената си в делото и те бяха толкоз смели да го създадат, защото бяха млади дами в академични град, си помислих, в случай че те могат да бъдат толкоз смели, мога...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР